Trabzon'daki intiharın nedeni

Trabzon'da bir baba, kas erimesi yüzünden uzun süre tedavi ettirmeye çalıştığı oğlunun ölümü ve borçları yüzünden girdiği bunalım sonucu tabancayla yaşamına son verdi.

Trabzon'daki intiharın nedeni

    

Fatih Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki bir binanın giriş katındaki boya ve inşaat malzemeleri satılan dükkana gelen müşteriler, iş yeri sahibi Mehmet Sezgin'i (46) koltuğunda hareketsiz halde buldu ve polise haber verdi.
    

Polisler tarafından yapılan incelemede, tabanca ile çenesinin altından ateş ettiği belirlenen Sezgin'in hayatını kaybettiği anlaşıldı.
    

Mehmet Sezgin'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünde görevli polislerin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
    

Evli ve 3'ü kız 4 çocuk babası olan Mehmet Sezgin'in, yaklaşık bir yıl önce kas erimesi yüzünden hayatını kaybeden oğlu Onur Sezgin'in (10) tedavisi için iş yeriyle aynı binada bulunan dört dairesinden ikisini sattığı öğrenildi.
    

Oğlu Onur'u tedavi için yurt dışına bile götürdüğü ve bu süreçte aşırı borçlandığı öğrenilen Sezgin'in, borçları yüzünden iş yeri ile kalan dairelerini de satılığa çıkardığı belirtildi.
    

Mehmet Sezgin'in, yaşamına son verdiği koltuğun yakınında ise oğlu Onur Sezgin ile birlikte çekilmiş fotoğrafının bulunduğu öğrenildi.
    

Çevredeki esnaf, son günlerde oğlunun ölümü ve borçları yüzünden bunalıma giren Sezgin'in, bu nedenle intihar ettiğini öne sürdü.
    

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İlgili haberler

Trabzon Ayasofya'da intihar
Trabzon'daki intihar olayı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler