Trabzon'daki intihar olayı

Trabzon'un Ayasofya mahallesinde bu sabah kendine ait iş yerinde silahla intihar eden şahsın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sezgin (47) isimli şahıs Ayasofya mahallesi Zübeyde Hanım caddesi üzerinde

Trabzon'daki intihar olayı

Trabzon'un Ayasofya mahallesinde bu sabah kendine ait iş yerinde silahla intihar eden şahsın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Sezgin (47) isimli şahıs Ayasofya mahallesi Zübeyde Hanım caddesi üzerinde kendisine ait inşaat malzemelerinin satıldığı iş yerinde bugün sabah saatlerinde kafasına sıktığı tek kurşunla intihar ederek yaşamına son verdi. Ekonomik kriz ve borçları nedeniyle intihar ettiği iddia edilen Sezgin'in cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öte yandan 3'ü kız olmak üzere 4 çocuk sahibi olan Mehmet Sezgin'in tek erkek evladının da kas erimesi rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler