Trabzon'daki feci kazanın sonrası

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine bağlı Doğançay köyü mevkisinde, önceki gün, düğün konvoyunda bulunan Abdullah Birinci yönetimindeki 61 S 0104 plakalı otobüsün dereye yu

Trabzon'daki feci kazanın sonrası

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine bağlı Doğançay köyü mevkisinde, önceki gün, düğün konvoyunda bulunan Abdullah Birinci yönetimindeki 61 S 0104 plakalı otobüsün dereye yuvarlanması sonucu yaralananlardan 19'unun hastanelerinde tedavi gördüğünü ifade etti.
Bu hastaların sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Prof. Dr. Algün, ''Tedavi gören hastalarımızından Ümmühan Değirmenci ile Sabire Şahin'in sağlık durumu ağır, 2'sinin de durumu orta düzeyde. Bunların dışındaki 15 yaralının sağlık durumları gayet iyi, büyük bir çoğunluğunu kısa sürede taburcu ederiz'' şeklinde konuştu.
Ayrıca Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde de 6 yaralının halen tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Aynı kazada yaralanan 6 kişinin de Numune Eğitim ve Araştırma, Fatih Devlet hastaneleri ile Akçaabat ilçesindeki Haçkalı Baba Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtildi.
Doğançay köyündeki kazada, sürücü Abdullah Birinci'nin yanı sıra aynı otobüsteki Numan (35) ve yeğeni Murathan Şahin (7) ile Sevim (43), Aleyna (9), Ufukhan (5), Ceylan (18( ve Safiye Değirmenci (60) ölmüştü. Bu kişiler, dün, Doğançay ve Ayvalı köylerinde toprağa verilmişti.
Kazada Sabire, Miraç, Ayşe, Kader, Barış, Onur, Hamiye, Fadime, Hüseyin ve Emine Şahin, Havva, Güler, Derya, Nermin, Özlem, Zehra, Ebru, Tuğçe, Gökdeniz, Emirhan, Ümmühan, Zekiye, Ayşe ve Necla Değirmenci, Alican, Emine ve Samiye Bayram, Asiye Levent, Yeşim Yılmaz, Osman Birinci ile İrem Akpınar ise yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel