Trabzon'daki diğer adaylar...

Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli, Trabzon’u ileriye taşıyacak 19 projesini açıklarken, diğer adayları temennileri proje olarak sunmakla eleştirdi. Düzenli, projelerini anlatırken en çok Güney Çevre Yolu’nu ko

Trabzon'daki diğer adaylar...
Saadet Partisi (SP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli, Trabzon’u ileriye taşıyacak 19 projesini açıklarken, diğer adayları temennileri proje olarak sunmakla eleştirdi.
 
Düzenli, projelerini anlatırken en çok Güney Çevre Yolu’nu konuştu.
 
Trabzon’u kalkındırmak ve şehri güneye doğru genişletmek için projeler ortaya koyduklarını dile getiren Düzenli, bu projelerden en önemli iki tanesinin Güney Çevre yolu ve tren yolu olduğunu söyledi. Sahil yolundan takriben 8-10 km mesafede raylı sistem yapacaklarını söyleyen Düzenli şöyle devam etti: “Güney Çevre yolu üzerinde; organize sanayi alanları, fabrika alanları, konaklama tesis alanları oluşturulacak. Gençlerimize iş imkanı sağlamak ve istihdamı artırmak için Trabzon’umuzun atıl durumdaki imkan ve kaynaklarını harekete geçireceğiz. Trabzon sanayisinin yeniden yapılandırılması ve katma değeri yüksek üretime yönlendirilmesi maksadıyla ‘endüstriyel kent’ anlayışını hakim kılacak çalışmalarımız olacak. Bunlarla birlikte, Boztepe yolu ve Ortahisar ilçesini güneye bağlayacak yollar yapılacak.”
 
Düzenli, diğer adayların projelerini de eleştirerek, “Diğer aday arkadaşlarımızın projelerinden bir çoğu temenni şeklinde. Temenniden proje olmaz. Ben bu işi yapacağım diyeceksin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel