Trabzon'daki çeteye tutuklama

Trabzon'un Maçka, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Akçaabat ilçelerinde jandarma ekiplerinin 7 aydır yaptıkları fiziki ve teknik takip sonrasında “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve patlayıcı ve silah ticareti yapmak” suçlarından 15

Trabzon'daki çeteye tutuklama

Trabzon'un Maçka, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Akçaabat ilçelerinde jandarma ekiplerinin 7 aydır yaptıkları fiziki ve teknik takip sonrasında “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve patlayıcı ve silah ticareti yapmak” suçlarından 15 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 5’i mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Trabzon’ da Jandarma tarafından yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 15 kişi adliyeye sevk edildi. Trabzon’un Maçka, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Akçaabat llçelerin de jandarma ekiplerinin 7 aydır yaptıkları fiziki ve teknik takip sonrasında "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, uyuşturucu madde ticareti yapmak ve patlayıcı ve silah ticareti yapmak" suçlarından 15 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan operasyonda ev ve iş yerlerindeki aramalarda 8 kilo esrar, 240 patlamaya hazır dinamit, 4 uzun namlulu tüfek, 8 tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan 5’i çıktıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 8 kişinin mahkemesi haber devam etmekte olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel