Trabzon'daki ceset o mu?

Kaleönü Mahallesi Bayra Mezrası yolu üzerindeki Kızılağaç Mevkii'nde piknik yapmaya giden bir kişi, çalılıklar arasında kemik parçaları görünce şüphelenerek durumu jandarmaya ihbar etti. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda parçalanmış cesetn v

Trabzon'daki ceset o mu?

Kaleönü Mahallesi Bayra Mezrası yolu üzerindeki Kızılağaç Mevkii'nde piknik yapmaya giden bir kişi, çalılıklar arasında kemik parçaları görünce şüphelenerek durumu jandarmaya ihbar etti. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda parçalanmış cesetn ve kemiklerin bir insana ait olduğu belirlendi, kafatası da yakındaki bir başka yerde bulundu.

VAHŞİ HAYVANLAR PARÇALADI İDDİASI
Vahşi hayvanlarca parçalandığı sanılan ceset ve kemikler Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bölgedeki kayıp başvurularını değerlendiren polis, yaş tahmininden yola çıkarak cesedin Tonya İlçesi’nde yaklaşık 4 aydan beri kayıp olan İbrahim Kalyoncu’ya ait olabileceği üzerinde durmaya başladı. Tonya'nın Karşular Mahallesi’nde oturan 65 yaşındaki İbrahim Kalyoncu 30 Aralık 2010 tarihinde evinden ayrılmış, bir daha dönmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler