Trabzon'daki Araplar Turist olmaktan çıktı

Trabzon'a gelen Araplar, buradan daire- villa'nın yanı sıra arsa yayla evi ve fındıklıkta alıyor. Sadece yaz aylarında değil her mevsim buraya rahatlıkla gelip gitmek şehrin nimetlerinden faydalanmak isteyen Araplar resmen şehre yerleşiyor.Suudi Arabistan

Trabzon'daki Araplar Turist olmaktan çıktı

Trabzon'a gelen Araplar, buradan daire- villa'nın yanı sıra arsa yayla evi ve fındıklıkta alıyor. Sadece yaz aylarında değil her mevsim buraya rahatlıkla gelip gitmek şehrin nimetlerinden faydalanmak isteyen Araplar resmen şehre yerleşiyor.

Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt ile Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden Trabzon'a turist olarak gelen Araplar bununla yetinmeyip mal sahibi olmayı tercih ediyor. Bu durumu avantaj olarak gören yerliler arsalarını yahut evlerini Araplara daha pahalıya sattıyor. Edindiğimiz bilgiye göre 500'ün üzerinde konut alan Araplar 30'un üzerinde arsa ve yayla evi satın aldı. Talebin gün geçtikçe artması dikkat çekiyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel