Trabzon'daki antrenör vuruldu!

Trabzon'da av tüfeği ile kuş avlayan K.E., incir toplamak için ağaca çıkan futbol takımı antrenörü 48 yaşındaki Hamit Çoban'ı yaraladı.Olay bugün saat 14.40'da Trabzon'un Çukurçayır Beldesi'nde meydana geldi.Erdoğduspor futbol kulubünde antrenörlük yapan

Trabzon'daki antrenör vuruldu!

Trabzon'da av tüfeği ile kuş avlayan K.E., incir toplamak için ağaca çıkan futbol takımı antrenörü 48 yaşındaki Hamit Çoban'ı yaraladı.

Olay bugün saat 14.40'da Trabzon'un Çukurçayır Beldesi'nde meydana geldi.

Erdoğduspor futbol kulubünde antrenörlük yapan Hamit Çoban, komşusunun bahçesindeki incir ağacına çıktı. İncir toplamaya başlayan Çoban, çevreden gelen saçmanın isabet etmesi sonucu ağaçtan düştü. Boynu, göğsü ve yüzünden yaralanan Çoban, ambulansla kaldırıldığı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alındı.

Jandarma'nın çevrede yaptığı araştırma sonucunda Hamit Çoban'ın yaralanmasına neden olan tüfeği ateşleyen kişinin lise öğrencisi K.E. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan K.E., ilk ifadesinde, kuş avlamak için babasına ait av tüfeği ile çevrede dolaştığını ve ağaçta karaltı görünce ateş ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler