Trabzon'daki açılışta önce şok yaşadılar ama sonra...

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sosyal tesisleri, çok amaçlı salonu, Tüberküloz Servisi, enerji tasarrufu yatırımları, Uyku Laboratuvarı ve Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Merkezi bugün törenle açıldı.Açılı

Trabzon'daki açılışta önce şok yaşadılar ama sonra...

Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sosyal tesisleri, çok amaçlı salonu, Tüberküloz Servisi, enerji tasarrufu yatırımları, Uyku Laboratuvarı ve Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Merkezi bugün törenle açıldı.

Açılış sırasında bir anda ortaya çıkan ve konuşma yapan başhekime elindeki yastık ve battaniyeyi fırlatan şahsın tiyatro oyuncusu olduğu anlaşınca rahat bir nefes alındı. 

Açılışa Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu, Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Halit Çınarka, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, KTÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Cemal Tekinbaş katıldı.

İlk olarak söz alan Başhekimi Prof. Dr. Cemal Tekinbaş, sosyal tesislerin hasta yakınlarına büyük kolaylık sağlayacağını belirtirken bu sırada sahneye elinde yastık ve battaniye ile bir şahıs çıktı. Herkesin şaşkın bakışları arasında Başhekim Tekinbaş'a yönelik sözler sarfeden şahıs “Ne bağırıyorsun başhekim bey. Anamın yanında yastık yorgan, bu ne yav basın çekin. Ben anamın yanında kalamıyorum güvenlikçilerle bir oraya bir buraya koşturuyorum. Bir namaz kılamıyorum, kıblemi şaşırdım. Bu Ahi Evren yaşasa beni bu hale sokmazdı. Bu ahilik neyin nesi. Başhekim konuşsana müdahale mi edeceksiniz, neyin müdahalesi. Neyin tesisi? Sosyal tesis sosyal mi kaldı memlekette. Sayın Balta anamın yanında kalamıyorum” sözleri karşısında açılışa katılanlar büyük şok yaşadı.

Başhekim Prof. Dr. Cemal Tekinbaş’ın “Açılışımıza renk gelsin diye Koral beyi buraya davet ettik” sözleri üzerine izleyenler rahat bir nefes alırken, gösteriyi yapan şahsın amatör tiyatrocu Koral Koç olduğu belirtildi. 

Başhekim Tekinbaş konuşmasında, “İzlediğiniz ve bu arkadaşımızın oyundaki serzenişlerinin, sıkıntılarının onlarcası her akşam hasta yakınları tarafından yaşanıyordu. Gidecekleri yer yoktu, hatta zaman zaman merdiven altlarında bile yattıkları oluyordu. Artık bunlar yaşanmayacak. Açılan tesisimiz sayesinde hasta yakınları rahat edecek” dedi.

Trabzon Vali Yardımcısı Abdurrahman Koçoğlu da “Biraz önce bizi şok eden gösteriyle başlamak istiyorum. Gerçekten arkadaşımızı tebrik ediyorum, çok gerçekçi oynadı bizi şok etti. Artık bu tür olaylar görüntüler eskide kaldı, ya da çok azaldı. Her alanda olduğu gibi sağlık alanındaki gelişim son 12 yılda kaliteli oldu. Dolayısıyla vatandaşımızın sağlık hizmetlerine ulaşmadaki kolaylığı hepimiz görüyoruz, yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel