Trabzon'daki acı gerçek!

Alınan bilgiye göre, Değirmendere Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi'nde, yaya geçidinden geçmeye çalışan 3 kişiye otomobilin çarpması sırasında, güneş enerjisiyle çalışan sinyalizasyon sisteminin arızalı olduğu öne sürüldü. Olayın yaşandığı yaya geçidin

Trabzon'daki acı gerçek!

Alınan bilgiye göre, Değirmendere Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi'nde, yaya geçidinden geçmeye çalışan 3 kişiye otomobilin çarpması sırasında, güneş enerjisiyle çalışan sinyalizasyon sisteminin arızalı olduğu öne sürüldü. Olayın yaşandığı yaya geçidinde bugün de sinyalizasyon sisteminin çalışmadığı gözlendi.

Karayolları yetkilileri de sinyalizasyon sisteminin çalışmadığını doğrulayarak, güneş ışınlarını şarj eden ara kartın arızalanması nedeniyle kaza yerindeki trafik lambalarının bir süredir yanmadığını açıkladı.

Türkiye'de bulunmayan, yurt dışından sipariş edilen kartın birkaç gün içerisinde getirilerek sisteme takılacağını anlatan yetkililer, sinyalizasyon sistemindeki arızanın daha önce de yaşandığını vurguladılar.

Dün akşam saatlerindeki kazada, Hadiye Yıldırım (83), Mehmet Yıldırım (83) ve Doğukan Aktaş (19), plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobilin çarpması sonucu yaralanmış, Hadiye Yıldırım kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Mehmet Yıldırım ile Doğukan Aktaş'ın tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler