Trabzon'da zabıta takdir topladı

 Trabzon Belediye Zabıtası, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve kent içerisinde düzeni sağlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. 24 saat görev başında hizmet veren Zabıta, özellikle vatandaşların sağlıklı besinler tüketmelerini sağlamak i

Trabzon'da zabıta takdir topladı

 

Trabzon Belediye Zabıtası, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve kent içerisinde düzeni sağlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. 24 saat görev başında hizmet veren Zabıta, özellikle vatandaşların sağlıklı besinler tüketmelerini sağlamak için gıda üretimi ve satışı yapılan yerleri sürekli denetliyor. Zabıta 3 yıl içerisinde kent genelinde 40 bin 563 işlerini denetledi. 2009 yılında 11 bin 542, 2010 yılında 11 bin 232, 2011 yılında 11 bin 272 ve 2012 yılının ilk 5 ayında 6 bin 519 işlerini denetleyen zabıta ekipleri vatandaşlardan büyük takdir topladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel