Trabzon'da zabıta göz açtırmıyor

 Trabzon Belediyesi tarafından sahilde yaptırılan 5.6 km’lik yürüyüş parkurunda yasak olmasına rağmen bisiklet kullanan vatandaşlara zabıta ekipleri göz açtırmıyor. Bisikletleri toplayan zabıta ekipleri, zemini kauçukla kaplı yürüyüş yolunda bisiklet veya

Trabzon'da zabıta göz açtırmıyor

 

Trabzon Belediyesi tarafından sahilde yaptırılan 5.6 km’lik yürüyüş parkurunda yasak olmasına rağmen bisiklet kullanan vatandaşlara zabıta ekipleri göz açtırmıyor. 

Bisikletleri toplayan zabıta ekipleri, zemini kauçukla kaplı yürüyüş yolunda bisiklet veya motosiklet sürmenin yasak olduğunu belirtiyor. Sahilde bisiklet ile gezmek isteyen vatandaşlar için yürüyüş yolunun kuzey tarafına 1 km uzunluğunda bisiklet yolu yapıldığını ve bisikletle gezinti yapmak isteyenlerin bu yolu kullanmaları gerektiğini hatırlatan zabıta görevlileri, bugüne kadar 34 bisiklete el koyarken, 154 vatandaşı da uyardı.

Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Defalarca uyarmamıza ve gerekli uyarıcı tabelaları asmamıza rağmen bazı vatandaşlarımız yürüyüş yoluna bisiklet veya motosiklet ile çıkarak yolu tahrip ediyor. Bisikletliler için yolun kuzey tarafına 1 km uzunluğunda bisiklet yolu yaptık. Zabıta ekiplerimiz yürüyüş yolunda ve sahilde sürekli denetimler yaparak gerekli uyarıları yapıyor. Bu konuda tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler