Trabzon'da yollar buz

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon'da kar yağışı durdu. 3 gün önce başlayan kar bazı bölgelerde kuvvetli tipi şeklinde görüldü. Trabzon’un doğu ilçeleri Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene, Of, Dernekpazar ve Çaykara ilçelerinde yolların tamamı buz tuttu.  Batı

Trabzon'da yollar buz

Haber61 - Haber Merkezi - Trabzon'da kar yağışı durdu. 3 gün önce başlayan kar bazı bölgelerde kuvvetli tipi şeklinde görüldü. Trabzon’un doğu ilçeleri Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene, Of, Dernekpazar ve Çaykara ilçelerinde yolların tamamı buz tuttu.  Batı ilçelerinde ise Akçaabat, Vakfıkebir, Tonya ve Şalpazarı’nda da yolların buzlandığı dikkatlerden kaçmadı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Kar ile mücadele etmediği gibi Buzlanmaya da önlem almayınca Cumartesi sabahı işe gitmek isteyen vatandaşlar yollarda yürümekte güçlük çekti. Kent genelinde bulunan hastanelerde buz üzerinde kayarak yaralanan 25 vatandaş tedavi altına aldı. Belediyeden yapılan tek uyarı ise araçlar ile dışarı çıkılmaması oldu.

Vatandaşı bir türlü anlamayan yetkililer için 7 dilde Trabzon sokakları buz kesti yazarak vatandaşın tepkisini duyurmayı amaçladık.

Trabzon Straßen Eis
Trabzon streets ice
calles Trabzon hielo
Trabzon rues glace
Трабзон вуліцы лёду
Trabzon strade ghiaccio
طرابزون الشوارع الجليد

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler