Trabzon'da yolcular isyan etti

Haber61/haber servisi Trabzon'un Beşirli, Yenimahalle, Aydınlıkevler gibi kentin nüfusunun yoğun olduğu yolcu hatlarının bulunduğu postane önündeki durak, vatandaşları mağdur ediyor. Özellikle yağmurlu havalarda uzun kuyruklar oluşturan hatta bebeği olan

Trabzon'da yolcular isyan etti

Haber61/haber servisi 

Trabzon'un Beşirli, Yenimahalle, Aydınlıkevler gibi kentin nüfusunun yoğun olduğu yolcu hatlarının bulunduğu postane önündeki durak, vatandaşları mağdur ediyor. Özellikle yağmurlu havalarda uzun kuyruklar oluşturan hatta bebeği olan annelerin mağazalara dükkanlara sığındığı durağın korumasız, vatandaşların mağdur edilmeyeceği modern bir şekilde dizayn edilememesi isyan ettiriyor. Bu aksam ayni yerde yine eziyet vardı. Vatandaşların oluşturduğu yolcu kuyruğu TEDAŞ yokuşuna kadar indi. Bazı vatandaşlar, "Bize buna reva girenleri Allah'a havale ediyoruz. Yıllardır ayni çileyi çekiyoruz. Bizi bu yağmura, çileye teslim edenler utansın" dediler. 

Öte yandan Kalkınma Bostancı Mahallesine giden vatandaşların da aynı sıkıntıdan mağdur olduğu gözlemlendi. 

arac-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler