Trabzon'da yol yapımları sürüyor

Trabzon'un kuzey-güney ulaşımında önemli ana arterlerden biri olacak Karşıyaka-Uğurlu yolu için Kamu İhale Kurumu'nun vereceği kararın beklendiği bildirildi.Trabzon Belediyesinden yapılan açıklamada, yolun 6 Eylülde gerçekleştirilen yapım ihalesi sonucu K

Trabzon'da yol yapımları sürüyor

Trabzon'un kuzey-güney ulaşımında önemli ana arterlerden biri olacak Karşıyaka-Uğurlu yolu için Kamu İhale Kurumu'nun vereceği kararın beklendiği bildirildi.

Trabzon Belediyesinden yapılan açıklamada, yolun 6 Eylülde gerçekleştirilen yapım ihalesi sonucu Kamu İhale Kurumu'na itiraz edildiği belirtilerek, Kamu İhale Kurumu'nun yapacağı değerlendirme sonrası açıklanacak karara göre yolun yapım çalışmalarına başlanacağı ya da yeni bir ihale yapılacağı ifade edildi.

Orman Bölge Müdürlüğü binasının yanından başlayacak olan yolun Karşıyaka, 1 Nolu Beşirli, Bengisu ve Uğurlu Mahallelerini birbirine bağlayacağı kaydedilen açıklamada, toplam 5.2 kilometre uzunluğundaki yolun yapımının tamamlanmasıyla birlikte Trabzon'un önemli ulaşım arterlerinden birine daha kavuşacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Trabzon'un ulaşımına önem verdiklerini ve bu anlamda çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Uğurlu Karşıyaka yolunun yapım ihalesinin 6 Eylülde yapıldığını ve ihalenin sonucunun beklendiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Göreve gelmemizden sonra yapılması için harekete geçtiğimiz yol için 2010 yılı içerisinde proje ihalesi yapılmış ve tamamlanmıştı. Trabzon'un kuzey -güney kuşaklamasında önemli yollarından biri olacak Karşıya-Uğurlu yolu yapılmasıyla birlikte Trabzon'da güneye ulaşımda önemli bir alternatif daha ortaya çıkmış olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel