Trabzon'da yol ortasında fuhuş pazarlığı!

Karadeniz Sahil Yolu Çömlekçi mevkiindeki otobüs durağının kenarına kümelenen yaklaşın 10 kadın yoldan geçen erkeklere laf atarak, arabalara da otostop çekerek fuhuş pazarlığı yapıyor. Emniyet tarafından “esmer vatandaş” diye tabir edilen Roman vatandaşla

Trabzon'da yol ortasında fuhuş pazarlığı!

Karadeniz Sahil Yolu Çömlekçi mevkiindeki otobüs durağının kenarına kümelenen yaklaşın 10 kadın yoldan geçen erkeklere laf atarak, arabalara da otostop çekerek fuhuş pazarlığı yapıyor. Emniyet tarafından “esmer vatandaş” diye tabir edilen Roman vatandaşların yapmış oldukları bu pazarlık mahalle sakinlerinin çileden çıkmalarına neden oluyor. Yaşanan bu pazarlıklar nedeniyle mahallelinin söz konusu durakta durmaya çekinmeleri üzerine Çömlekçi Mahallesi sakinleri ve muhtarı bir çok kez emniyete yaşanan bu rezaleti şikâyet etti. Yapılan çok sayıda şikayete rağmen bir şey yapılmayınca bazı vatandaşlar yaşanan bu pazarlıklara karşı fiili olarak saldırılar gerçekleştirmeye başladı.

HER AKŞAM AYNI DURUM

Çömlekçi Mahallesi’nde yaşanan bu olay karşısında bir çok kez şikayette bulunduklarını belirten mahalle muhtarı İdris Sağlam, “Otobüs durağında sabah saat 06.00’dan saat 10:00’a kadar bu pazarlık sürüyor. Yaklaşık 10 kadar kadın gelip buradan yoldan geçen erkeklere laf atıyor, seyir halindeki arabalara otostop çekiyor, pazarlık yapıyorlar. Yani Trabzon’un en eski mahallelerinden biri olan mahallemiz eskiden en temiz ve düzenli mahalleyken, şimdi kaderine terkedilmiş, unutulmuş, yardım etmekten korkulmuş bir hali aldı” dedi.

Sonnokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel