Trabzon'da yol krizi!

Trabzon'da TİSKİ'nin yaptığı kanalizasyon çalışması nedeniyle Atatürk Köşkü'nün yolu trafiğe kapatıldı.Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle şehrin en turistik yerlerinden olan

Trabzon'da yol krizi!

Trabzon'da TİSKİ'nin yaptığı kanalizasyon çalışması nedeniyle Atatürk Köşkü'nün yolu trafiğe kapatıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle şehrin en turistik yerlerinden olan Atatürk Köşkü yolunun trafiğe  kapatılması tepkilere neden oldu.

Soğuksu mahallesinden Atatürk Köşkü'ne tek yön olarak çıkan ve bu bölgeye çıkacak alternetif başka bir yol bulunmaması nedeniyle Atatürk Köşkü'nü ziyaret etmek isteyen tur otobüsleri, yerli ve yabancı turistler geri dönmek zorunda kalıyor. Trabzon'un turist ziyareti bakımından en yoğun günlerini yaşadığı bu dönemde böyle bir çalışma yapılarak yolun trafiğe kapatılması tepki çekti.

d1d0ae424ab4f3dc07aaeae18b739133.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel