Trabzon'da yol çöktü, tır devrildi

Trabzon'un Maçka İlçesi'ne malzeme getiren TIR, yol çökünce bir işyerinin depo olarak kullandığı açık alana devrildi. Kazada sürücü 25 yaşındaki Tanju Bulut hafif yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Samsun'dan Maçka'daki bir işyerine malzeme

Trabzon'da yol çöktü, tır devrildi

Trabzon'un Maçka İlçesi'ne malzeme getiren TIR, yol çökünce bir işyerinin depo olarak kullandığı açık alana devrildi. Kazada sürücü 25 yaşındaki Tanju Bulut hafif yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. Samsun'dan Maçka'daki bir işyerine malzeme getiren Tanju Bulut yönetimindeki 55 K 2256 plakalı TIR, ilçe merkezinde yük boşaltmak için yol kenarına park ettikten kısa süre sonra yolun çökmesi sonucu nalburiye malzemeleri satılan bir işyerinin depo olarak kullandığı açık alana devrildi.

Kazada, TIR sürücüsü Tanju Bulut hafif yaralandı. Açık alanda bulunan nalburiye malzemeleri hasar gördü, elektrik direği devrildi, yolun altından geçen su borusu patladı. TIR, çekici yardımı ile devrildiği yerden kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler