Trabzon’da yoğun kar yağışı uyarısı

Trabzon Belediyesi’nden yapılacak açıklamaya göre 07 Ocak 2013 Pazartesi günü gece yarısından itibaren olmak üzere 10 Ocak 2013 Persembe gününe kadar kentte yoğun kar yağışı beklendiğine dikkat çekildi. Kar yağışı süresince vatandaşların toplu taşıma araç

Trabzon’da yoğun kar yağışı uyarısı

Trabzon Belediyesi’nden yapılacak açıklamaya göre 07 Ocak 2013 Pazartesi günü gece yarısından itibaren olmak üzere 10 Ocak 2013 Persembe gününe kadar kentte yoğun kar yağışı beklendiğine dikkat çekildi. Kar yağışı süresince vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanmaları, kar lastiği ve zincir bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları istendi.

Karla mücadele çalışmalarında 24 araç ve 350 personelin görev yapacağı belirtilen açıklamada kar yağışının devam ettiği sürede öncelikli olarak ana arterlerin, hastane ve okul yollarının çalışır durumda olmasının sağlanacağını, ara sokaklar ve tali yolların temizliğini ise kar yağışının kesilmesi sonrasında yapılacağı kaydedildi. Açıklamada ayrıca kış boyunca 400 ton tuz ve 60 ton solüsyon kullanılacağına da yer verildi.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel