Trabzon'da yılbaşı denetimleri

Trabzon Belediyesi zabıta ekipleri kent genelinde faaliyet gösteren imalathaneler ve eğlence yerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.  Yaklaşan yılbaşı dolayısıyla özellikle vatandaşların yoğun olarak rağbet ettikleri eğlence yerlerine denetimlerini sı

Trabzon'da yılbaşı denetimleri
Trabzon Belediyesi zabıta ekipleri kent genelinde faaliyet gösteren imalathaneler ve eğlence yerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor. 
 
Yaklaşan yılbaşı dolayısıyla özellikle vatandaşların yoğun olarak rağbet ettikleri eğlence yerlerine denetimlerini sıklaştıran zabıta ekipleri hafta sonuna kadar kent içerisindeki tüm eğlence yerlerinin denetimlerini tamamlayacak. Eğlence yerleri yanı sıra lokanta, pastane, tatlı ve kuruyemiş imalat ve satış yerlerini de denetleyen belediye zabıtası işyerlerinin sağlık ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmeleri için denetimlerin aralıksız olarak süreceğini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel