Trabzon'da yıkımlar tamamlandı!

Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi’ni Ayasofya Kavşağı’na bağlayan yol güzergahında bulunan ve kamulaştırılan beş binanın yıkımı tamamlandı. Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri ‘Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kam

Trabzon'da yıkımlar tamamlandı!

Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi’ni Ayasofya Kavşağı’na bağlayan yol güzergahında bulunan ve kamulaştırılan beş binanın yıkımı tamamlandı.

 

Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri ‘Ayasofya Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kamulaştırılan ve yıkılan binalar trafikte önemli bir rahatlama sağlayacak.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidi’ni Ayasofya Kavşağı’na bağlayan yol güzergâhında bulunan ve yıllardır kamulaştırılması gündemde olan beş binanın yıkımının tamamlandığını belirterek, “Yolun altyapı ve genişletme çalışmalarına yakın bir zamanda başlayacağız. Yolun hizmete girmesiyle trafikte önemli bir rahatlama olacak. Trabzon’un yıllardan beri kangren haline gelmiş önemli bir sorununu da çözüme kavuşturmuş olduk. Amacımız gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel