Trabzon'da yeni kurslar açılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ilçelerde mesleki eğitim ve sanat kursları açacak.Büyükşehir’in kurs açabilmek için altyapısını hazırladığı alanlardan birinde kurs açılması için bir ilçeden en az 15 kişinin talepte bulunması gerekiyor. Yeterli talep gelmesi

Trabzon'da yeni kurslar açılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ilçelerde mesleki eğitim ve sanat kursları açacak.

Büyükşehir’in kurs açabilmek için altyapısını hazırladığı alanlardan birinde kurs açılması için bir ilçeden en az 15 kişinin talepte bulunması gerekiyor. Yeterli talep gelmesi halinde aynı ilçede tüm alanlarda kurs açılabilecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un tüm ilçelerinde mesleki eğitim ve sanat kursları açmaya hazırlanıyor. İlçelerden; kasaplık, arıcılık, hasta kabul, engelli bakım, yaşlı bakım, çocuk gelişimi ve eğitimi, işaret dili, diksiyon, İngilizce, Arapça, okuma yazma, tezhip boyama, gümüş kazaziye ve hasır örücülüğü alanlarında kurs açılması için en az 15 kişiden talep gelmesi durumunda Büyükşehir Belediyesi tarafından o ilçede kurs açılacak ve kursun sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilecek.
İlçelerinde yukarıdaki alanlardan herhangi birinde kurs açılmasını isteyen vatandaşlar, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunabilecekleri gibi 0462 223 85 13 nolu telefonu arayarak da taleplerini iletebilecekler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her hangi bir ilçede herhangi bir alanda kurs açılabilmesi için en az 15 kişinin talepte bulunması gerektiğini ifade ederken, “Hangi ilçemizden hangi alanda kurs açılması için en az 15 kişi talepte bulunursa o ilçemizde vatandaşlarımızın talep ettiği o kursu mutlaka açacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler