Trabzon'da yemekte buluştular

Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya üyeler aileleriyle birlikte katılırken, aileler tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Kahvaltılı toplantıda konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube

Trabzon'da yemekte buluştular

Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya üyeler aileleriyle birlikte katılırken, aileler tanışma ve sohbet etme imkanı buldu. Kahvaltılı toplantıda konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, bu tür toplantıları üyelerinin kaynaşmasına vesile olması açısından önemsediklerini söyledi. İnşaat Mühendisleri Odası’nın 85 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük meslek örgütleri arasında yer aldığını belirten Yaylalı, İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin kamu yatırımları ve buna bağlı istihdam politikaları başta olmak üzere, Torba Yasa, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Hizmetlerin Ticareti Genel Anlaşması (GATS), TOKİ, Yapı Denetim Yasası, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği mevzuatı, Kamu İhale Kanunu, üniversitelerdeki eğitim kalitesi, teknoloji fakültelerinin kurulması ve benzer konulardaki yanlış politikalardan kaynaklı sorunlarla uğraşmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Bu ve bunun gibi sorunlarla uğraştıklarını ve düzeltilmesi için sürekli mücadele ettiklerinin altını çizen Başkan Yaylalı, İnşaat Mühendisleri’nin sorunları tamamen ortadan kalkmadan bu uğraşın da sona ermeyeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler