Trabzon'da yaşlılar haftası etkinlikleri

Trabzon Çamlık Huzurevi Sakinleri 18-24 Mart tarihleri arasından kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ münasebetiyle Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i ziyaret etti.Ziyarette Vali Yardımcısı Ertekin’e Huzurevi’nde kalan yaşlılar adına çiçek verildi.  V

Trabzon'da yaşlılar haftası etkinlikleri

Trabzon Çamlık Huzurevi Sakinleri 18-24 Mart tarihleri arasından kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ münasebetiyle Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i ziyaret etti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Ertekin’e Huzurevi’nde kalan yaşlılar adına çiçek verildi. 
 
Valilik B Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ziyaret programına Vali Yardımcısı Ertekin’in yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, huzurevi çalışanları ve huzurevi sakinleri katıldı.
Yaşlıları en değerli varlıklar olarak gördüklerini belirten Vali Yardımcısı Ertekin, “Sizler bu zamana kadar topluma hizmet ettiniz. Annelik, babalık yaptınız. Sizler bize emanetsiniz. Sizleri annemiz ve babamız gibi görüyoruz. Bu yüzden sağlığınız bizler için önemlidir. Biz de devlet olarak daha iyi neler yapabiliriz ve daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye gayret gösteriyoruz. Amacımız sizlerin sağlıklı, huzurlu ve güzel bir şekilde yaşamanızdır” dedi.
 
Gördükleri ilgi karşısında Vali yardımcısı Ertekin’e teşekkür eden yaşlılar da, “Huzurevinde çok şükür hiç bir sıkıntı ile karşılaşmıyoruz. Müdüründen personeline ve aşçısına kadar herkes bize yardımcı oluyor. Allah devletimizden razı olsun” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel