Trabzon’da yaşlı çiftlerin iskemleli kavgası

Trabzon’da tartışan karı-koca iskemleyle birbirine hücum etti. Kavga sonunda kadın iskemleyle yaralanırken, koca kendisini “İskemleyle bana hücum etti, ben de kendimi savunurken iskemle ona çarptı” şeklinde savundu. Edinilen bilgiye göre olay 2 Nolu Beşir

Trabzon’da yaşlı çiftlerin iskemleli kavgası
Trabzon’da tartışan karı-koca iskemleyle birbirine hücum etti. Kavga sonunda kadın iskemleyle yaralanırken, koca kendisini “İskemleyle bana hücum etti, ben de kendimi savunurken iskemle ona çarptı” şeklinde savundu.
 
Edinilen bilgiye göre olay 2 Nolu Beşirli Mahallesi’nde önceki gün saat 11.00 sularında meydana geldi. Evin banyosunda bozuk olan şofbeni tamir eden B.G. (68) isimli koca, telefonla konuşurken eşi olan F.G. (64) ile ilgili olumsuz cümleler sarf edince ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma büyüdükten sonra B.G., karısına “Bu evden çıkacaksın” diye bağırdı. Daha sonra tartışma darpla sonuçlandı. F.G. isimli kadın iskemleyle yaralandı. 
 
Olay yerine polis çağırarak, koruma kararı talep eden F.G., kocasından şikayetçi oldu. Bunun üzerine ifadesi alınan B.G. isimli koca, eşinin kendisine iskemle fırlattığını, iskemleye hamle yapması üzerine geri seken iskemlenin karısına çarptığını beyan ederek, kendisi savundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel