Trabzon'da yaşlı adamı...

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesinde ilginç dolandırıcılık meydana geldi. 73 yaşındaki M.İ, isimli yaşlı adam yolda yürürken dolandırıcıların kurbanı oldu. Yanına gelen ve adını bilmediği şahıs kendisine uzaktaki bir ar

Trabzon'da yaşlı adamı...

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesinde ilginç dolandırıcılık meydana geldi. 73 yaşındaki M.İ, isimli yaşlı adam yolda yürürken dolandırıcıların kurbanı oldu. Yanına gelen ve adını bilmediği şahıs kendisine uzaktaki bir arkadaşının oğlu olduğunu söyleyerek para istedi. M.İ’yi ikna etmek için adı belli olmayan dolandırıcı trafik kazası yaptığını söyleyerek yanında bulunan eşini de M.İ’nin evine bıraktığını ifade etti.

Dolandırıcı ne etti ne etti sonunda yaşlı adamı ikna etti ve M.İ’den 350 TL parayı alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra M.İ evini arayarak eşine “ Senin yanına bir kadın geldi mi?”diye sordu. Olumsuz cevap alan M.İ, dolandırıldığını anlayınca Gülbaharhatun Polis Merkezi ne giderek yardım istedi. Kendisinden para sızdıran kişiden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel