Trabzon'da yarı çıplak kadın operasyonu

 Trabzon’un Çömlekçi semtinde bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri otel odasında yarı çıplak vaziyette yakalanan 5 yabancı uyruklu kadını sınır dışı edildi.Dün gece saat 02:40 sıralarında Çömlekçi’de bulunan bir otele baskın düzenleyen polis

Trabzon'da yarı çıplak kadın operasyonu

 

Trabzon’un Çömlekçi semtinde bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri otel odasında yarı çıplak vaziyette yakalanan 5 yabancı uyruklu kadını sınır dışı edildi.

Dün gece saat 02:40 sıralarında Çömlekçi’de bulunan bir otele baskın düzenleyen polis ekipleri otel odasında bulunan ve yarı çıplak vaziyette yatakta oturur durumda yakalanan R.H, S.I, A.M, İ.M ile Z.M Trabzon emniyete getirilerek sınır dışı edildi.

Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada kadınlar Türkiye’ye yasa dışı yollardan girerken kadınları Trabzon’da fuhuşa teşvik ettiği iddiası ile M.H, Y.Ç ve O.H göz altına alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel