Trabzonda yakalandılar

Trabzon'da hareketlerinden şüphelenilerek üzerlerinde yapılan aramada 4 kilo 250 gram kubar esrar ele geçirilen 2 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu. Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube

Trabzonda yakalandılar

Trabzon'da hareketlerinden şüphelenilerek üzerlerinde yapılan aramada 4 kilo 250 gram kubar esrar ele geçirilen 2 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde şehirlerarası otobüsten inen ve yol kenarında bekleyen 2 şahsın hareketlerinden şüphelenerek GBT sorgularına baktı. GBT sorgularında çeşitli suçlardan sabıka kayıtları bulunduğu belirlenen Ş.İ ve M.D'nın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda M.D'nin elinde bulunan iki farklı poşet içerisinde 4 kilo 250 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra sevk edildikleri adliyede "uyuşturucu madde bulundurmak ve nakletmek" suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Mersin, Adana ve Hatay illerinden kuryelik yapan şahıslar aracılığı ile şehirlerarası otobüsler vasıtasıyla zaman zaman Trabzon'a uyuşturucu nakliyatı yapıldığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler