Trabzon’da videolu şantaj!

Haber61.net haber servisi-Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi merkezinde S.A(27) isimli kadın kendisini video görüntüleriyle şantaj ettiği gerekçesiyle E.K(35) dan şikayetçi oldu.Üç yıldır birbirlerini  tanıdıkların belirten S.A. , E.K ile Bursa’da bir yıl boyunc

Trabzon’da videolu şantaj!

Haber61.net haber servisi-Trabzon’un Beşikdüzü ilçesi merkezinde S.A(27) isimli kadın kendisini video görüntüleriyle şantaj ettiği gerekçesiyle E.K(35) dan şikayetçi oldu.

Üç yıldır birbirlerini  tanıdıkların belirten S.A. , E.K ile Bursa’da bir yıl boyunca aynı evde beraber yaşadıklarını daha sonra Beşikdüzü’ne gelerek ev tuttu. Geçtiğimiz Aralık ayında E.K. S.A.’yı ailesinin yanına göndererek evdeki eşyaları satıp ilçeden ayrıldı.

Daha sonra  S.A. Şubat ayının 19’unda kendisini arayarak evlenme teklifinde bulunan E.K.’nın teklifini kabul etmeyince olaylar başladı. Teklfi kabul görmeyen E.K. birlikte yaşadıkları dönemde S.A.’nın da rızasıyla çektiği video ve 3G görüntüleri ailene gösteririm diyerek şantaj yapmaya başladı. Bunun üzerine polise başvuran  S.A durumu anlatarak E.K.’dan şikayetçi oldu.  E.K alınan ifadesinde S.A. ile evlenebilmek için resmi nikahlı eşinden boşandığını daha sonra  S.A.’yı evliliğe razı edebilmek için böyle bir yol seçtiğini söyledi. İfadesinin ardından E.K’nın  telefonu incelemeye alındı.

Telefonda E.K ile S.A.’ya ait üç adet müstehcen içerikli video görüntüsü ile birlikte toplam 9 adet 3G görüntüsü tespit edilerek kayıt altına alındı. Olayla ilgili soruştuma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel