Trabzon'da vatandaş odaklı hizmetler öncelikte

Trabzon İl İdaresi, Vali Abdil Celil Öz başkanlığında toplandı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Öz, vatandaş odaklı hizmetlerin öncelikleri olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıl yatırım ve hizmetler açısından kurumların il g

Trabzon'da vatandaş odaklı hizmetler öncelikte
Trabzon İl İdaresi, Vali Abdil Celil Öz başkanlığında toplandı.
 
Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Öz, vatandaş odaklı hizmetlerin öncelikleri olduğunu söyledi.
 
Geçtiğimiz yıl yatırım ve hizmetler açısından kurumların il genelinde sıkıntılı bir durum yaşamadığını vurgulayan Öz, "2015 yılında da hizmet kalitesinin daha iyi olması, kurumlarımızın kapasitelerinin geliştirilmesi, eğitim, koordinasyon ve denetim gibi alanlarda daha etkin çalışma konusunda hassasiyetlerimizi bir kez daha gözden geçireceğiz" dedi.
 
Kamu hizmetlerini vatandaşa etkin ve verimli bir şekilde sunmak için daha çok çalışmak gerektiğini ifade eden Vali Öz, "Hizmetleri yerine getirirken vatandaş odaklı olmamız gerekiyor. Hem hizmet mekanlarının uygun hale getirilmesi hem de personelin eğitilmesi konusu hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir noktadır. Klasik kamu yönetimi anlayışından vazgeçip temel hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğü bir anlayışı bütün kurumlarımızda hissettirmemiz, yaşamamız ve yaşatmamız gerekiyor" diye konuştu.  
 
Yaklaşan milletvekilliği seçimleriyle alakalı alınacak tedbirlerle ilişkin de değerlendirmede bulunan Vali Öz, "Önümüzde bir seçim süreci var. Bu süreçte kamu görevlileri olarak bize düşen, kanun, genelge ve yönetmelikler çerçevesinde görevimizi yapmaktır.  Seçimin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi amacıyla gerekli tedbirleri almak için ilgili kurumlarla bir araya geleceğiz" dedi.     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler