Trabzonda vatandaş en çok neden şikayetçi

Trabzon Valiliği bünyesinde hizmet veren Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) son 10 günde en fazla elektrik kesinleri ve kar yüzünden kapanan yolların açılması için müracaatta bulunulduğu öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, Trabzon’a kar yağmasının ardın

Trabzonda vatandaş en çok neden şikayetçi

Trabzon Valiliği bünyesinde hizmet veren Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) son 10 günde en fazla elektrik kesinleri ve kar yüzünden kapanan yolların açılması için müracaatta bulunulduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon’a kar yağmasının ardından yaklaşık 10 günlük süre içersinde BİMER’e en fazla sık sık kesilen elektrik kesintileri ve kar yüzünden kapanan yollarla ilgili şikayet geldi.
BİMER’e 10 günlük süre içersinde özellikle ilçe köyleri başta olmak üzere sık sık elektrik kesintileri ve arıza için 30 kadar şikayet gelirken, kar yüzünden kapanan yollar nedeniylede 15 müracaat geldi.
Kapalı köy yollarının açılma işlemlerinin büyük ölçüde bitirildiği öğrenilirken, elektrik arızasıyla ilgili ise yeterince sonuç alınamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel