Trabzon'da Vali'ye çöp tepkisi

İlçenin Turp mevkisine çöp depolama tesisi yapılacağını belirten yöre sakinleri, bu karara tepki amacıyla protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.Ellerinde çeşitli dövizler taşıyarak, slogan atan ilçe sakinleri, bu alana çöp depolama tesisi yapılmasını istemedik

Trabzon'da Vali'ye çöp tepkisi

İlçenin Turp mevkisine çöp depolama tesisi yapılacağını belirten yöre sakinleri, bu karara tepki amacıyla protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ellerinde çeşitli dövizler taşıyarak, slogan atan ilçe sakinleri, bu alana çöp depolama tesisi yapılmasını istemediklerini belirttiler. 

Grup adına açıklama yapan Nesrin Hasançebi, Turp mevkisinin çok güzel bir yer olduğunu ifade ederek, ''Bu karara imza atanların buraya gelip, bu güzelliği görmesini isteriz. Sayın Valimiz Recep Kızılcık, bir aydır turizmin gelişmesi için konuşmalar yapıyor. Gelsin, burayı görsün ve nasıl bir turizm merkezi olduğuna kendisi karar versin'' dedi. 

Kimsenin yöre sakinlerine fikrini sormadığını vurgulayan Hasançebi, ''Burası, gençlerimize sosyal tesis yapılması için mükemmel bir yer. Yüksekokul da yapılabilir. Burası sarıçam ağaçlarıyla örtülü, bu nedenle buraya hastane yapılabilir. Biz buraya çöp dökülmesine izin vermeyeceğiz. Bu kararı alanları, buraya bir sabah kahvaltısına davet ediyoruz'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler