Trabzon'da Vakfıkebir projesi ilk sekize girdi

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan proje ekibi tarafından yazılan “Projelerle Büyüyen Vakfıkebir Projesi”, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 5. Dönem Teknik destek başvurusu kapsamında yapılan 165’in üzerindeki başvuru arasında ilk

Trabzon'da Vakfıkebir projesi ilk sekize girdi

Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan proje ekibi tarafından yazılan “Projelerle Büyüyen Vakfıkebir Projesi”, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 5. Dönem Teknik destek başvurusu kapsamında yapılan 165’in üzerindeki başvuru arasında ilk sekize girerek kabul edildi.

Göreve 2 ay önce başlayan Vakfıkebir Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Sinan Uzun yaptığı açıklamada Uzun, “Göreve yeni başlamış olmamıza rağmen ilçemiz için projelendirme adına ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız, Kaymakamlığımızın ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle 0luşturulan Proje ekibi Cemile Kahyaoğlu, Şenol Ziya Yıldırım ve Coşkun Yıldız’la birlikte ekip olarak ilçemize katkı sağlayacak her türlü hibe programına talibiz” dedi.

Projenin kabul edilmesinin ardından görüşlerine başvurduğumuz Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahin Işık, amaçlarının Vakfıkebir’deki proje yapımını destekleyerek yapılan proje sayısını artırmak, projeler sayesinde hem eğitime, hem de ilçe geneline katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Işık, “İlçe Milli eğitim Müdürlüğü olarak eğitimle ilgili projelere daha çok ağırlık veriyoruz. Bu bağlamda İlçe Kaymakamımız Sayın Sedat Sırrı Arısoy’un projeci bir kaymakam olması bizlere ve ekiplerimize daha da çok cesaret verdi. Projemizin DOKA tarafından kabul edilmesi eğitim camiası olarak bizleri çok mutlu etti. Gelecekten çok daha umutlu olduğumu ifade ediyor ve proje ekibinde karşılıksız görev alan arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu.

Yazılan projenin kabul edilmesinin ardından Vakfıkebir’de belirlenen proje ekibi üyelerine Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Proje Döngüsü, PCM eğitimi verilecek. 165 proje arasından Vakfıkebir’in yaptığı projenin 8. sırada kabul edilmesi gerek vatandaşlar, gerekse eğitim camiası arasında takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel