Trabzon'da vadi temizlendi

Trabzon'un Değirmendere vadisine gelişigüzel ve kaçak olarak bırakılan hafriyat ve çöpler temizlenerek görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.Trabzon’un önemli turizm güzergâhı üzerinde bulunan Değirmendere’ye bırakılan hafriyat ve çöpleri kaldıran Trabzon

Trabzon'da vadi temizlendi

Trabzon'un Değirmendere vadisine gelişigüzel ve kaçak olarak bırakılan hafriyat ve çöpler temizlenerek görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

Trabzon’un önemli turizm güzergâhı üzerinde bulunan Değirmendere’ye bırakılan hafriyat ve çöpleri kaldıran Trabzon Belediyesi ekipleri, vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

400.20120411141118.jpg

Yaklaşık 70 kamyon hafriyat ve çöp çıkarılan Değirmendere Vadisinde ortaya çıkan çevre ve görüntü kirliliği ortadan kaldırıldı.

Değirmendere’ye kaçak olarak hafriyat ve çöp bırakanların bazılarının tespit edilerek haklarında yasal işlem yapıldığı ve denetimlerin bundan sonra da aralıksız süreceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel