Trabzon'da uyuşturucuya hapis

Iğdır'dan getirdiği bir miktar Hint keneviri bitkisini Trabzon'da satmak istediği iddiasıyla yargılanan sanık, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldı.Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Hamit Ücrak ve avukatı Mehmet Yılmaz katıldı.Esas hak

Trabzon'da uyuşturucuya hapis

Iğdır'dan getirdiği bir miktar Hint keneviri bitkisini Trabzon'da satmak istediği iddiasıyla yargılanan sanık, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Hamit Ücrak ve avukatı Mehmet Yılmaz katıldı.

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı, Ücrak'ın, Iğdır'dan aldığı bir kilo 901 gram Hint keneviri bitkisini Trabzon'a getireceği yönünde bilgi alan polislerce takibe alınarak, geçen yıl Trabzon'daki bir otelde söz konusu uyuşturucu ile yakalandığını anlattı.

Mütalaasında ele geçirilen Hint keneviri bitkisinden yaklaşık 554 gram toz esrar elde edilebileceğini belirten savcı, Ücrak'ın "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan cezalandırılmasını ve tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edilmesini istedi.

Kararını açıklayan Mahkeme Heyeti de Hamit Ücrak'a, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile bin lira adli para cezası verdi. Sanık, tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel