Trabzon'da uyuşturucu tacirleri terör estirdi!

Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde vatandaşların tepki göstererek kovduğu uyuşturucu satıcısı 22 yaşındaki Ş.B.. daha sonra arkadaşları ile internet kafeyi basarak adeta terör estirdi. Olayda A.Ö. Y. ve İ. B. yaralandı.O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAY

Trabzon'da uyuşturucu tacirleri terör estirdi!

Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde vatandaşların tepki göstererek kovduğu uyuşturucu satıcısı 22 yaşındaki Ş.B.. daha sonra arkadaşları ile internet kafeyi basarak adeta terör estirdi. Olayda A.Ö. Y. ve İ. B. yaralandı.

O GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Olay Sanayi Sitesi mevkiinde önceki gün saat 23.10 sularında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Değirmendere mahallesinin muhtarlık azası olan H.Y., uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Ş.B.'ye tepki gösterdi ve mahalleden kovdu. İlerleyen saatlerde mahalledeki internet kafeye arkadaşları ile gelen Ş.B., kafe sahibi İ.B. ile kafede bulunan İ.Y., Y.Ö., A.Ö.Y. ve muhtar azası H.Y.'yi darp ettikten sonra mahalle sakinlerinin tepkisi artınca kaçarak uzaklaştı. Olayda yaralanarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan A.Ö.Y.?nin kafasına 3, İ.B.?nin kafasına ise 7 dikiş atılarak 15'er gün iş göremez raporu verildi. Mahalle sakinleri uyuşturucu satıcılarından şikayetçi oldu, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DARP ETTİLER, ETRAFI KIRIP DÖKTÜLER

Mahallede yaklaşık yarım saat boyunca uyuşturucu satıcılarıyla mahallenin gençleri arasından arbede yaşandığını belirten muhtar azası H.Y., ? Mahallede hareketlerinden şüphelendiğim bir genci uyuşturucu ticareti yaparken gördüm. Uyardım, 'seni bir daha burada görmeyeyim' dedim. Tahminen 1 saat sonra mahalleye geldiler. İnternet kafeden başlayarak ellerindeki sopa ve silahlarla tehdit ettiler. Bizi darp ettiler, etrafı kırıp döktüler. Belki daha da ileriye gideceklerdi fakat mahallelinin tepkisi üzerine tehdit ve hakaretler ederek gittiler dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel