Trabzon'da uyuşturucu imhası

 Trabzon Emniyetine bağlı Narkotik ve Uyuşturucu İle Mücadele ekipleri Trabzon genelinde yapmış oldukları operasyonlarda ele geçirdikleri uyuşturucu maddeleri imha ettiler. “2313 Sayılı Kanunun 21.Maddesi” gereğince Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe

Trabzon'da uyuşturucu imhası

 

Trabzon Emniyetine bağlı Narkotik ve Uyuşturucu İle Mücadele ekipleri Trabzon genelinde yapmış oldukları operasyonlarda ele geçirdikleri uyuşturucu maddeleri imha ettiler. “2313 Sayılı Kanunun 21.Maddesi” gereğince Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Cumhuriyet Başsavcılıklarında bulunan ve ilgili mahkemelerce müsaderesine karar verilerek 38 kg. 371 gram kubar esrar maddesi, 2347 adet ecstasy hap, 150 kök ile birlikte 13 kg. 073 gram kenevir bitkisi, 4,02 gram toz esrar maddesi 4,60 gram eroin maddesi, 93,14 gram ve 23 adet kenevir tohumu Trabzon emniyetinin Kalorifer kazanın imha edildi.

İmha sırasında Trabzon Vali Yardımcısı Kamil Sarıaslan’da hazır bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler