Trabzon'da uyuşturucu davasında karar

 Trabzon'da, yaklaşık iki ay önce bin 385 adet ecstasy hapı ile yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görelen davada tutuklu sanık C.Ç (24) hazır bulundu. C.Ç, duruşmad

Trabzon'da uyuşturucu davasında karar

 

Trabzon'da, yaklaşık iki ay önce bin 385 adet ecstasy hapı ile yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görelen davada tutuklu sanık C.Ç (24) hazır bulundu. C.Ç, duruşmadaki ifadesinde pişman olduğunu belirterek, "Bulduğum zamanlar uyuşturucu hap kullanırım. İstanbul'a gitmiştim oradan ucuz olduğundan kendi ihtiyacım kadar uyuşturucu hap satın aldım. Trabzon'da otobüsten indikten sonra polis beni yakaladı. Pişmanım" dedi.
 
Mahkeme heyeti, sanık C.Ç'yi satmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurmak suçundan önce 5 yıl hapis cezası ile cezalandırırken bu cezasını daha sonra indirim yaparak 4 yıl 2 ay hapis cezası olarak belirledi.
 
OLAY
 
Sanık C.Ç, 31 Aralık 2012 günü saat 03.30 sıralarında otobüs terminalinde otobüsten indikten sonra şüpheli hareketler sergilemesi üzerine polisler tarafından üstü arandı. Üst aramasında 1 ectasy hap bulunurken valizinde yapılan aramada bin 385 ectasy hap ele geçirildi.Şüpheli C.C, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel