Trabzon'da uyuşturucu darbesi!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Trabzon genelinde yapılan operasyonlarda 4 kilo 250 gram esrar ile 350 adet ecstasy hap ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organ

Trabzon'da uyuşturucu darbesi!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Trabzon genelinde yapılan operasyonlarda 4 kilo 250 gram esrar ile 350 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Trabzon’da bulunan B.P, V.B, S.K ile Adana ve İstanbul’da ikamet eden iki kişinin farklı illerden temin ettikleri uyuşturucu maddelerini Trabzon ilinde piyasaya sürecekleri sırada operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirilirken, yakalanan şahıslar adliyeye sevk edilmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzon ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu ise aralında Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde görevli memurun da bulunduğu 3 kişi yanlarında bulunan 350 adet ecstasy hap ile Kocaeli’nde yakalandı. Polis memuru ile V.B ve S.K isimli şahıslar sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları şüphesi ile çeşitli illerde gözaltına alınan 4 kişinin soruşturmalarının ise devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel