Trabzon'da uygulamalı eğitim

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'' başladı.TTB Eğitim Salonunda yapılan ve Trabzon Avrupa Birliği İş Geliştir

Trabzon'da uygulamalı eğitim

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'' başladı.

TTB Eğitim Salonunda yapılan ve Trabzon Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Müdürü Sezer Kayaoğlu'nun verdiği eğitim önümüzdeki aya kadar sürecek. 
İş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı yazılması, pazar araştırması, üretim planlamaları, finansman gibi konular üzerinde durulacak eğitimde, toplam 60 saat ders görecek olan katılımcılar aynı zamanda uygulama da yapacak.
Toplam 25 kişinin katıldığı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılara teklif edecekleri yaratıcı fikirlerin uygun görülmesi halinde KOSGEB tarafından maddi destek sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel