Trabzon'da ürküten tablo

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un her köşesi torbacı diye tabir edilen zehir tacirleri ile doldu. Edinilen bilgiye göre; Trabzon Emniyeti’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri Ekim ayı içerisinde yapmış olduğu ope

Trabzon'da ürküten tablo

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un her köşesi torbacı diye tabir edilen zehir tacirleri ile doldu. Edinilen bilgiye göre; Trabzon Emniyeti’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri Ekim ayı içerisinde yapmış olduğu operasyonlarda 16 kişi hakkında Uyuşturucu Madde bulundurmak suçundan işlem yaptı.

18 İLE 25 YAŞ ARASI KULLANILIYOR

KOM Şube Ekipleri; Trabzon genelinde yapmış olduğu operasyonlar da bir gerçeği de ortaya çıkardı. Trabzon’da uyuşturucu madde bağımlısı yaşının 18 ile 25 yaşlar arasında olduğu tespit edildi. Trabzon Emniyeti yapmış olduğu başarılı operasyonlarda en çok dikkat ettiği konunun ise uyuşturucu maddenin okul önlerinde olmaması önemi olduğu öğrenildi.

OKUL ÖNLERİNE MÜDÜR UYGULAMASI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri; Ortahisar İlçesinde uygulamış olduğu bir yöntem ise takdir topluyor. Emniyette görevli şube müdürleri ve komiserlerin tamamına bir okul sorumluluğu verildi. Bu yöntem ile birlikte uyuşturucunun okul önlerine gelmesi engellenmeye çalışılacağı ifade ediliyor.

UZUNSOKAK’TA ASAYİŞ TAMAM

Trabzon Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ise konu ile alakalı KOM şube ile ortak hareket ettiği öğrenildi. Özellikle Trabzon’un en güzide sokağı olarak bilinen Uzunsokak’ı mesken haline getirmiş şahsılara yönelik Asayiş Şube ekiplerinin göz açtırmadığı dikkatlerden kaçmıyor.

TARLADA YAKALADILAR

Öte yandan uyuşturucu ile mücadele eden bir diğer kolluk kuvveti Trabzon İl jandarma komutanlığına bağlı birimler. Uyuşturucu deposu olarak bilinen bazı ilçelerin köylerine baskın düzenleyen ekipler çok sayıda uyuşturucu maddeyi tarlada iken ele geçirdiği öğrenildi. Ekim ayı içerisinde Jandarma ekipleri 2 bin kökün üzerinde keneviri ele geçirdiği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

dscn5262.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler