Trabzon'da Ulusal Fındık Çalıştayı yapılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon’da 18-19 Aralık 2013 tarihlerinde Ulusal Fındık Çalıştayı düzenlenecek.Novotel’de yarın başlayacak olan ve 2 gün sürecek olan çalıştayda fındık sektörünün bileşenleri

Trabzon'da Ulusal Fındık Çalıştayı yapılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon’da 18-19 Aralık 2013 tarihlerinde Ulusal Fındık Çalıştayı düzenlenecek.

Novotel’de yarın başlayacak olan ve 2 gün sürecek olan çalıştayda fındık sektörünün bileşenleri olan üretici, tüccar, sanayici, ihracatçı, tüketiciler ve kamunun katılımı ile ulusal fındık politikası belirlenerek, ülkemizde ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlı ve verimden düşmüş fındık bahçelerinde yenileme ve gençleştirme çalışmaları konuşulacak. Çalıştay’a Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler