Trabzon’da Ülkü Ocakları ayakta!

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş’ın görevden alınıp yerine Of Ülkü Ocağı Başkanı Ali Cevahir’in atanması Trabzon’daki ülkücüleri ayağa kaldırdıÜlkü Ocakları Genel merkezi Tarafından ani bir karar ile kapatılan Trabzon Ülkü Ocakları'na atama kara

Trabzon’da Ülkü Ocakları ayakta!

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş’ın görevden alınıp yerine Of Ülkü Ocağı Başkanı Ali Cevahir’in atanması Trabzon’daki ülkücüleri ayağa kaldırdı

Ülkü Ocakları Genel merkezi Tarafından ani bir karar ile kapatılan Trabzon Ülkü Ocakları'na atama kararı tartışmalara neden oldu. Atama kararına  Trabzon Ülkü Ocakları'na bağlı Tüm ilçe Ocakların büyük tepkisi var. Edinilen bilgilere göre KTÜ FEF Fatih Eğitim Fakültesi Öğrenci Derneği ve KTÜ Merkez Öğrenci Derneği'de İl Ocağı tanımama kararı aldı.

Kulislerde dolaşılan bilgilere göre Üst düzey MHP'li yöneticilerinde Atamadan rahatsız olduğu doğrultusunda.

Peki Asıl Sorun neydi?
Seçimden sonra görevi olağan bir biçimde devir etmesi beklenen Vursay Altaş Ülkü Ocakları Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ozan Kaya tarafından apar topar görevden alındı.
Hiç bir istişare yapılmadan Ocağa bayrak açmış biri İl Ocak Başkanı olarak atanmak istendi. Fakat MHP il teşkilatı da dahil Trabzon'da hiçbir Ülkücü bu atamayı kabul etmedi.
Genel Merkez Atamayı iptal etmek zorunda kaldı.
Trabzon'da İstişare yapılmasını uygun gördü. Yapılan İstişare sonucu tüm Trabzon teşkilatının arkasında kenetlendiği Mevcut İl ocak Başkan yardımcısı Hakan Kazaz' ın ismi üzerinde uzlaşıldı. Fakat genel Merkez Hakan Kazaz'ı istemedi.

Yapılan ikinci istişare sonucu;
1. Hakan Kazaz
2. Embiya Cevahir( Araklı Ülkü Ocağı BŞK)
3.Murat Özsoy ( Kavakmeydan Ülkü Ocağı BŞK)
4.Melikşah Atasoy( Akç. Ülkü Ocağı yöneticisi) isimleri çıktı.

Trabzon’da ülkü ocakların istişaresini Genel Merkez görmezden geldi. Genel Merkez istişareden çıkmayan mevcut Of Ülkü Ocağı Başkanı Ali Cevahir'i İl Ocak Başkanı olarak atadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel