Trabzon'da uçuşlara engel!

Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle Sunexpres Hava Yolları'nın Antalya-Trabzon seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. SunExpres Hava Yolları'nın Antalya Havalimanı'ndan saat 23.50'de yapılması gereken seferi ile Trabzon'dan aynı saatte yapılacak sefer

Trabzon'da uçuşlara engel!

Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle Sunexpres Hava Yolları'nın Antalya-Trabzon seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. SunExpres Hava Yolları'nın Antalya Havalimanı'ndan saat 23.50'de yapılması gereken seferi ile Trabzon'dan aynı saatte yapılacak seferi, Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle karşılıklı olarak yapılamadı.

 

Antalya Havalimanı'nda uçak seferlerinin iptal olduğunu öğrenen yolcular, açıklayıcı bilgi verilmemesi ve kendilerine kalacak yer gösterilmemesi nedeniyle şirket görevlilerine tepki gösterdi.

 

Yetkililer, ''Trabzon'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya-Trabzon arasındaki karşılıklı seferler iptal edildi. Böyle giderse, sabah uçuşları da iptal olabilir. Yolcularımıza bir hafta sonra uçuşlarını yapmaları halinde ücretsiz uçuş yapabileceklerini belirttik. Ya da bilet paralarının iadesini talep ettik. Yolcularımıza alternatifler sunduk'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler