Trabzon'da ücretsiz ulaşım

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bayram günlerinde halka bir bayram hediyesi olarak otobüslerin ücretsiz olarak taşıma yaptığını söyledi. Trabzon halkı ise uygulamadan ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Belediyemizden Allah Razı ols

Trabzon'da ücretsiz ulaşım

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bayram günlerinde halka bir bayram hediyesi olarak otobüslerin ücretsiz olarak taşıma yaptığını söyledi. Trabzon halkı ise uygulamadan ötürü memnuniyetini dile getirerek, “Belediyemizden Allah Razı olsun. Bizim için bayram hediyesi oldu” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.
 

15 KURBAN KESİM YERİ HİZMET VERDİ
Trabzon Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nda kurbanlıklarını kesmek isteyenler için hazırlattığı 15 kurban kesim yeri vatandaşı memnun etti. Bayramın ilk günü ve ikinci günü erken saatlerinden itibaren Trabzon’un farklı bölgelerinde bulunan Kurban Kesim Yerleri’ni akın eden Trabzonlular burada hijyenik ve düzenli bir ortamda kurbanlarını kesti. Kurbanların kesimi sırasında Trabzon Belediyesi tarafından görevlendirilen veteriner ve zabıta görevlilerinin sürekli görev yaptığı kesim yerlerinde vatandaşların kullanımı için elektronik tartı cihazı da bulunduruldu.
 

Özellikle bayram namazından sonra önemli bir yoğunluğun yaşandığı kurban kesim yerinde her kurbanın kesildiği alanın yanında su bulundurulurken kesim sonrasında kesilen hayvanın asılması için hareketli kanca sistemi de oluşturuldu. Kurbanlıklardan çıkan atık maddeler ise kesim alanının yanında açılan çukura gömüldü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler