Trabzon'da uçak seferleri başladı

Trabzon Havaalanı'nda, yoğun sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle dünden itibaren yapılamayan uçak seferleri, sisin etkisini yitirmesiyle rötarlı olarak başladı.  Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, iptal edi

Trabzon'da uçak seferleri başladı

Trabzon Havaalanı'nda, yoğun sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle dünden itibaren yapılamayan uçak seferleri, sisin etkisini yitirmesiyle rötarlı olarak başladı.

 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, iptal edilen uçuşlar nedeniyle geceyi havalimanında ve kentteki otellerde geçiren çok sayıda yolcunun bekleyişi, sabah saatlerinde rötarlı olarak başlayan Trabzon-İstanbul ve Trabzon-Ankara seferleri ile sona erdi.

Yolcular mağduriyetlerini giderebilmek için havayolu şirketlerinin bulunduğu acentelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yolculardan Efkan Karakaya, hava şartlarının sabah saatlerinden itibaren normale dönmeye başladığını, ancak bilet aldıkları havayolu şirketinin yeni bir planlama yapmadığını, bu nedenle bekleyişlerinin devam ettiğini söyledi.

Yetkililerden gerekli ilgiyi göremediklerini belirten Karakaya, ''Uçağımızın saati dün akşamdı. Burada dün öğle saatinden itibaren bekleyen arkadaşlarımız da var. Uçak biletini 69 liraya aldık ama otele 150 lira verdik'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel