Trabzon'da Türkeş anısına tatlı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı ve Ülkücü Hareket’in önder ismi Alparslan Türkeş vefatının 14. yıldönümünde Trabzon’un Akçaabat ilçesinde anıldı.Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı ve MHP Akçaabat Kadın Kolları tarafından ilçe

Trabzon'da Türkeş anısına tatlı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı ve Ülkücü Hareket’in önder ismi Alparslan Türkeş vefatının 14. yıldönümünde Trabzon’un Akçaabat ilçesinde anıldı.

Akçaabat Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı ve MHP Akçaabat Kadın Kolları tarafından ilçenin merkezinde vatandaşlara tatlı dağıtımı gerçekleştirildi. Ayşe Serdar Başkan vekilliği yaptığı MHP Akçaabat Kadın Kolları ve Fatih Gedikli’nin başkanlığındaki Akçaabat Ülkü Ocağı’nın tertip ettiği organizasyona, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, MHP Milletvekili aday adayı Mehmet Kazancı ve Osman Karaduman katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 14. yıldönümünde, O’nu unutmadan yola devam ettiklerini belirterek, “Türk insanın birlik beraberliğe bu kadar ihtiyaç duyduğu bu dönemde bu bağın bize sağlanmasında ona bir kez daha ihtiyaç duyuyoruz. Türk dünyasının duaları her zaman olduğu gibi bu gün de onunla; Türk Gençliği her zaman olduğu gibi bugün de onunladır” dedi.

Tatlı dağıtımı sonrasında akşam namazının ardından merhum Alparslan Türkeş anısına Akçaabat Ak Camii’de Mevlîd-i Şerif okutuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel