Trabzon'da turizm sezonu Arsin'den açılıyor

Trabzon’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ’39. Turizm Haftası’ etkinlikleri Arsin ilçesindeki kutlama programıyla başlayacak.Trabzon’da turizm sezonu bu yıl, Santa Harabeleri ile Türkiye’nin dikkatini çeken bölgenin en büyük Sahil Parkı’na sahi

Trabzon'da turizm sezonu Arsin'den açılıyor

Trabzon’da 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ’39. Turizm Haftası’ etkinlikleri Arsin ilçesindeki kutlama programıyla başlayacak.

Trabzon’da turizm sezonu bu yıl, Santa Harabeleri ile Türkiye’nin dikkatini çeken bölgenin en büyük Sahil Parkı’na sahip Arsin ilçesinde start alacak. Konuyla ilgili bilgi veren Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon’da turizm sezonu açılışının yarın Arsin’de gerçekleştirilecek etkinlikler ile başlayacağını belirterek “Trabzon turizmde sadece Türkiye’nin değil dünyanın çekim merkezi şehirleri arasında yer almaktadır. Artan turizm hareketinden en çok nasiplenen şehir olarak Arsin ilçemizin de bu hareketten nasibini alması için azami gayret sarfediyoruz” dedi.

Şen, yarın saat 14.00’da Arsin Sahil Parkı’nda turizm sezonu için açılış töreni ve kokteyl düzenleyeceklerini ifade ederek “Cumartesi günü de Santa Harabeleri’ne halkımızın ve Trabzon bürokrasisinin katılımıyla bir gezi düzenleyeceğiz. Gerek yarın saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan Turizm Haftası kutlama etkinliklerine, gerekse de Cumartesi günü Santa Harabeleri’ne gerçekleştireceğimiz yürüyüş ve oradaki kır pikniğine şehrimizdeki STK temsilcilerini ve Trabzonlu kıymetli vatandaşlarımızı da davet ediyorum. Dilerim Trabzonumuz bereketli ve verimli bir turizm sezonu geçirir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel