Trabzon'da tren yolu sergisi

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ve 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nca (EYOF 2011) düzenlenen sergi, 20 Temmuz Çarşamba günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonund

Trabzon'da tren yolu sergisi

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü ve 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nca (EYOF 2011) düzenlenen sergi, 20 Temmuz Çarşamba günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü sergi salonunda açılacak.
Almanya Demiryolları Nürnberg Müzesi'nin 2003 yılında Hicaz ve Bağdat demiryollarının 100. yıldönümü dolayısıyla Peter Heigl tarafından derlenmiş tarihi fotoğraflarla, Dr. Jürgen Franzke'nin 2000 yılının ekim ayında demiryolu boyunca yaptığı gezide çektiği fotoğrafların bir bölümüne ek olarak, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü arşivinden temin edilen fotoğraflar, sergide yer alacak.
Organizasyonunu Trabzon Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Özer Çağlayan ile Almanya'nın Trabzon Fahri Konsolosu İhsan Alioğlu'nun yapacağı sergi, 31 Temmuz'a kadar açık kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel