Trabzon'da trafikten sorumlu tek kurum!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında ilk toplantısını yaptı.Gümrükçüoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Trabzon'un büyükşehir olmasıyla il ve ilçe trafik komi

Trabzon'da trafikten sorumlu tek kurum!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Gümrükçüoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, Trabzon'un büyükşehir olmasıyla il ve ilçe trafik komisyonlarının yetkilerinin sona erdiğini belirterek, Trabzon'un her köşesi için trafik ve ulaşım konusunda gerekli kararları UKOME'nin alacağını söyledi.

Büyükşehir uygulaması başlamadan önce ilçe ve beldelerde satılan ticari taksi plakalarından, şehir merkezinde astronomik fiyatlarla devredilen dolmuş plakalarına kadar birçok konuya değinen Gümrükçüoğlu, UKOME'de her zaman kamu yararına kararlar alınacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel